KIRJOITTAJA


IMG_7210 (2) Moikka! Olen Jenni, 17-vuotias tyttö, joka käy lukiota. Harrastan tällä hetkellä bloggaamista ja valokuvaamista. Lisää musta saat tietää blogia eteenpäin lukemalla ja esimerkiksi faktapostauksista saat musta lisää tietoa. Jos kuitenkin haluat tietää vielä lisää jotain, muista laittaa kommenttia! Sosiaaliset mediat löytyvät blogin yläosan sivuista.

Kuvaan Canon eos 700D:llä ja objektiiveina on 18-55mm, 70-300mm, 18-200mm ja 50mm. Joskus kuvaamiseen käytän myös Iphone 6 kännykkäkameraa. Tätä blogia ennen olen pitänyt paria lifestyleblogia ja muitakin blogeja vähän aikaa, ja vähän kauemman aikaa. Tähän blogiin pyrin tekemään postauksia ainakin kerran viikossa. Lisäksi päivitän vielä enemmän Instagramia, jossa mua voi seurata nimellä @jenniimx ja valokuvauskäyttäjää @photography_jenni.

1 kommentti:

  1. Jenni tosi hyvä blogi sinulla oli blogin muokkaamisesta, olisin kysynyt sinulta apua, tarvitsen hiukan apua blogiani varten ja ajattelin kysyä auttaisitko pientä korvausta vastaan? Kyseessä pieni työ mutta kun ei osaa niin ei osaa :) Kiitos jo etukäteen.
    ksmar@yahoo.com

    VastaaPoista